יום רביעי, 1 ביוני 2011

ממרח פלפלים קלויים. ככה בקטנה

שתמיד יהיה לכם במקרר. טוב כממרח לכריכים. תוספת לפסטה. ובמקום רסק עגבניות משמש תחליף נפלא למשל לשעועית מוקפצת. וטעייייייייייייייייייייייייים. אני? אוכלת את זה סתם ככה עם כפית.



ממרח פלפלים

5 פלפלים אדומים בשרניים
3 פלפלים חריפים
3-4 /שיני שום
מלח

לקלות את הפלפלים בתנור או על הגריל, לצנן ולקלף קליפה שקופה (פטנט, להכניס לשקית ניילון. לסגור. להמתין. הקליפה כמעט יורדת מעצמה).
לטחון במעבד מזון עם השום. להוסיף מלח לטעם.
זהו.
לשמור בקופסא סגורה במקרר.

כתוספת על פסטה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה