יום שני, 6 ביוני 2011

מקלות פרמזן - המלצה חמה

בשיטוטי האינטרנט שלי עליתי על מתכון מדהים למקלות נשנוש פרמזן. טעים ביותר, קל להכנה ונטרף! וכל מילה מיותרת.

מקלות פרמזן

חומרים:
1/2 כוס קמח
3/4 כוס פרמזן איכותי מגורד
1/4 כוס גבינת צ'דר, רצוי תוצרת חוץ
50 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1 שן שום, קצוץ
1/8 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית מלח
1 כפית אשל
1/4 כפית חומץ בלסמי איכותי
2 כפיות רוזמרין קצוץ (אני וויתרתי)

במעבד מזון להכניס את הקמח, גבינות, חמאה, שום, פפריקה ומלח. לעבד לפירורים. 
להוסיף אשל וחומץ בלסמי. לעבד עד קבלת כדור. להוסיף את הרוזמרין ולעבד עוד פעם פעמיים בפולסים.
לעטוף בנייר נצמד ולקרר לפחות 30 דקות.
לחמם תנור לחום בינוני. 
לרדד בצק לחצי ס"מ ולחתוך לרצועות. להניח על נייר אפיה ולאפות עד הזהבה בערך 10 - 14 דקות. 
רצוי להכפיל כמויות.

ושיר על יין שכל כך מתאים....http://www.youtube.com/watch?v=Bj6nhpC5Qbo

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה