יום רביעי, 29 ביוני 2011

עוף סיני פיקנטי

טעים. בריא. מהיר וקל להכנה

עוף סיני פיקנטי
500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
1/2 כוס רוטב סויה
1 כף קורנפלור
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
שמן שומשום
3 שיני שום כתושים
1 בצל, חתוך לקוביות
1 ראש ברוקולי קטן, מופרד לפרחים
1 פלפל אדום, פרוס
1 סלרי גבעולים פנימיים
3 גזרים, חתוך לגפרורים
3-4 פלפל שאטה יבש, מרוקן מגרעינים

להשרות את העוף עם הסויה והקורנפלור, במקרר, למספר שעות.
לחמם שמן קנולה במחבת או בווק. להוסיף את קוביות העוף ולטגן להשחמה. להוסיף את פלפלי השאטה החריפים
להוציא על נייר סופג.
להוסיף עוד מעט שמן במידת הצורך ולטגן את הבצל להזהבה. להוסיף את השום, הגזר והסלרי.
לערבב ולהקפיץ מעט. להוסיף רוטב צ'ילי ושומשום. לכסות ולאדות 5 - 7 דקות, חשוב שהברוקולי יישאר פריך.

להגיש עם אורז לבן.
להוסיף עוף, פרחי ברוקולי ופלפל אדום. להקפיץ מעט.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה