יום שישי, 24 ביוני 2011

גלילות נוטלה וחלבה

במילה אחת. נפלאות.
גלילות נוטלה וחלבה

בצק:
1 ק"ג קמח
2 שקיות אבקת אפיה
225 גר' חמאה
1 כוס שמן
1 כוס מים

נוטלה
שיערות חלבה

לערבב יחד וללוש לבצק רך ונעים. לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה.

לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולרדד למלבן.


למרוח בנוטלה, לפזר שיערות חלבה. לגלגל לרולדה. להניח על נייר אפיה ולקרר לחצי שעה.
בעזרת סכין חד לחתוך פרוסות. לאפות בחום בינוני כ- 20 - 25 דקות עד הזהבה קלה.
לצנן לחלוטין ולפזר באבקת סוכר.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה