יום שני, 4 ביולי 2011

שניצל תירס. זה לא רק לילדים



תפסיקו לקנות סנפרוסט וכו'.
כל כך קל להכין. וללא ספק בריא יותר מהקנוי. וכובן הכי חשוב - טעים יותר.
תודה וברכה לאתר בייגל'ה המדהים - האתר ואנשיו.


מצרכים:
2 פרפרים של חזה עוף טחון
3 קלחי תירס טרי חלוטים במים. את הגרעינים מגלחים מהתירס בעזרת סכין.
בצל גדול אחד מגורר וסחוט מנוזלים
תפוח אדמה בינוני מגורר מסחוט מנוזלים
ביצה
4 כפות פרורי לחם
פרורי לחם לציפוי.
שן שום כתושה

תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה. אפשר להוסיף אבקת חרדל או כפית חרדל חלק, אפשר להוסיף רוטב צ'ילי מתוק אסיאתי ומעט ג'ינג'ר, למי שאוהב את הטעם האסיאתי. 

מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים ומוסיפים תבלינים לפי הטעם.

צרים קציצות, מצפים אותן במעט פירורי לחם. אני אפיתי בתנור עד הזהבה - ניתן כמובן לטגן.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה