יום שלישי, 5 ביולי 2011

בראוניס שוקולד מסקרפונה


בראוניס הכי טעימים שיש. שוקולדיות, רכות, נימוחות, אלוהיות.

בראוניס שוקולד מסקרפונה בציפוי גנאש:
170 גר' חמאה
85 גר' שוקולד מריר איכותי
200 גר' סוכר
40 גר' קקאו איכותי
135 גר' גבינת מסקרפונה, בטמפ' החדר
3 ביצים, טרופות קל
2 כפיות וניל אמיתי
75 גר' קמח
1/4 כפית מלח

גנאש
250 גר' שוקולד מריר איכותי
1 שמנת מתוקה
3 כפות ליקר פרנג'ליקו

לחמם תנור ל- 160.
לשמן קלות תבנית מרובעת ולצפות בנייר אפיה.
בסיר קטן להמיס חמאה ושוקולד תוך כדי ערבוב, עד המסה. להמשיך לערבב עד שהתערובת חלקה.
בקערה נפרדת לערבב יחד קמח, סוכר, קקאו ומלח.
בקערה נוספת לערבב יחד ביצים, גבינת מסקרפונה ווניל עד שהכל מתאחד לתערובת.
להוסיף לתערובת הקמח את תערובת הגבינה בערבוב עדין. להוסיף את תערובת השוקולד שהצטננה מעט.
לשפוך לתבנית ולאפות כ- 45 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
לצנן 15 דקות.
בינתיים להכין את הגנאש:
בסיר קטן לחמם את השמנת המתוקה. להוסיף את השוקולד, השבור לקוביות ולערבב עד שהגנאש חלק ואחיד. להטסיף את הפרנג'ליקו.
לשפוך על הבראוניס.
לצנן ולחתוך למרובעים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה