יום שני, 11 ביולי 2011

עוגה קיצית


עוגה קלה, רכה עם חמיצות קלה של פירות הקיץ. ניתן לגוון עם שזיפים, נקטרינות, דובדבנים, משמשים ופירות יער.

עוגת פירות קיצית
‏2- 3 כוסות פרי
3 ביצים
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 גביע שמנת חמוצה
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר עד להתאחדות.
להוסיף את השמן הוניל, הקמחהשמנת והקינמון. לירבל היטב.
להפסיק את פעולת המערבל ולקפל פנימה את הפירות.

להעביר את התערובת לתבנית אינגליש משומנת ולאפות בחום 180 מעלות כ-45 דקות.

לצנן היטב, ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה