יום חמישי, 14 ביולי 2011

עוגה לשבת

חיתוכיות תפוחי עץ עם שטרויזל וזיגוג

לבצק:
2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
200 גרם חמאה
1 ביצה

למילוי:
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קמח
1 כפית קנמון
4 תפוחי עץ -  גאלה או סמיט, קלופים ופרוסים 

לזיגוג:
2 כוסות אבקת סוכר
3 כפות חלב
1 כפית תמצית שקדים

במעבד מזון עם להב פלדה לערבב את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת פירורית.
לשטח 2/3 מהכמות בתבנית מלבנית.

לערבב יחד את תערובת המלית ולפזר על הבצק בצורה אחידה.

לפזר מעל את הפירורים שנותרו.

לאפות בחום בינוני כ- 35 דקות עד הזהבה.

לערבב יחד את חומרי הזיגוג ולזגג מעל.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה