יום ראשון, 7 באוגוסט 2011

שבוע מתוק, שבוע מושחת

תמונה אחת שווה אלף מילים. וגם אלף קלוריות....

שחיתות אמיתית, נפלאה, טעימה ומענגת. אחד ממתכוני הפאדג' בראוניס הכי טובים שטעמתי לאחרונה.

פאדג' בראוניס מושחתים, עם גבינת שמנת וסניקרס. מאלף.




לבראוניס:
120 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר משובח
2 ביצים
1 כפית וניל איכותי
1/4 כפית מלח
1/2 כוס קמח

להמיס בבאן מרי את החמאה והשוקולד תוך ערבוב עד קבלת תערובת אחידה וחלקה. להסיר מהאש ולצנן 5 דקות. להוסיף את הביצים, תוך ערבוב מתמיד וגם את הוניל. כאשר הביצים התערבבו לחלוטין יש להוסיף את הקמח והמלח תוך כדי ערבוב עם כף עץ.

לשמן ולרפד תבנית מרובעת. לאפות כ- 20 - 25 דקות בחום בינוני - עד ששולי הבראוניס נפרדים משולי התבנית.

לצנן לחלוטין.

שכבת הגבינה:
1 גבינת שמנת
1 כף וניל
1 ביצה

לערבב היטב לקבלת תערובת אחידה. לשפוך על הבראוניס המצוננים ולאפות בחום בינוני כ- 20 דקות, עד שמתחיל להזהיב.

לחתוך 8 סניקרס קטנים לקוביות ולהדק בשבכת הגבינה.

שחיתות, אמרתי?







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה