יום חמישי, 11 באוגוסט 2011

והפעם, עוגיות לשבת

עוגיות שקדים טבולות בשוקולד ופיסטוק או סוכריות צבעוניות. עוגיות שיעלו חיוך.
נפלאות לבד או עם הקפה של שבת בבוקר. פשוטות להכנה. פריכות וטעימות.

סהרוני שקדים לשבת בבוקר:

200 גרם חמאה
100 גר' אבקת סוכר
3 כפות סוכר וניל
1 חלבון
1 כפית וניל איכותי
1/4 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
100 גרם שקדים טחונים
200 גרם שוקולד
סוכריות ו/או פיסטוק קצוץ
יש לשים את כל המרכיבים, למעט השוקולד והסוכריות / פיסטוק בקערה גדולה וללוש לבצק אחיד.
לעטוף בניילון נצמד ולאפסן במקרר לכשעתיים.
לחמם את התנור לחום 170.
לאחר שעתיים ליצור מהבצק כדורים. מכל כדוק ליצור סהרון. להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
לאפות כ- 15 דקות עד שהסהרונים מזהיבים מעט.
לצנן מעט.
בינתיים להמיס את השוקולד בבאן מרי. לטבול את קצות הסהרון בשוקולד המומס ולפזר סוכריות או פיסטוק.
מאחלת לכולם סופ"ש נפלא


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה