יום ראשון, 14 באוגוסט 2011

ערב ט"ו באב


ואין דבר יותר רומנטי בעיני מפסטה. ויין. ושניהם יחד מהווים שילוב מצוין לערב רומנטי. נרות. מוזיקה איטלקית. ופסטה.
אפילו דיסני חשב כמוני :-)


פסטה עגבניות עם וודקה
1 בצל בינוני קצוץ דק
2-3 שיני שום קצוצים דק
אשכול עגבניות שרי, חתוכות לחצאים או רבעים
1/4 כוס וודקה
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 כפית סוכר
חופן עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס

1 חבילה פסטה (אני השתמשתי בפסטה תרד)

לטגן בשמן זית את הבצל הקצוץ עד הזהבה. להוסיף את שיני השום ולאדות כמה דקות. להוסיף לסיר את העגבניות שרי. לאדות 5 דקות עד שהעגבניות מתרככות. להוסיף בזהירות את הוודקה ולבשל, תוך ערבוב 2-3 דקות. להוסיף את העגבניות המרוסקות והבזיליקום ואת הסוכר (שמנטרל את חומציות העגבניות).
לבשל 5 דקות נוספות ולתבל.
בינתיים להכין את הפסטה עפ"י הוראות היצרן.


זהו. פשוט. קל. רומנטי.

וקינוח.....בימות הקיץ שלנו קצת כבד שוקולד אז מה יותר מרענן מסורבה? ומה יותר ישראלי מסורבה סברס? התמזל מזלי ואני יודעת היכן נמצא שיח סברס אדום. הפירות עצמם לא ממש טעימים ומרובי גרעינים. אבל הצבע שלהם מהמם. בשילוב הסירופ סוכר - יוצאת מנת סורבה מהממת בצבעה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה