יום שבת, 3 בספטמבר 2011

בראוניס שוקולד גבינה עם מיני אוריאו


אחד הבראוניס הכי מושחתים, הכי טעימים.
פאדג'יות ומושחתות. 

בראוניס גבינה עם שברי אוריאו

100 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1 כוס קמח
1/2 כוס קקאו איכותי
1/2 כפית מלח
2 ביצים
1/4 כוס חלב
1/2 1 שברי אוריאו (או מיני אוריאו, ואז לא צריך לשבור)
1 קופסא גבינת שמנת
1/2 כוס אבקת סוכר
2 כפיות וניל איכותי

לחמם תנור לחום בינוני. לרפד תבנית מלבנית בנייר אפיה משומן.
בסיר קטן להמיס את החמאה. להוסיף את הסוכר ולבשל תוך כדי ערבוב כדקה.להניח בצד ולצנן מעט.
בקערה נפרדת לערבב יחד את הקמח, קקאו ומלח.
להוסיף לתערובת החמאה 2 ביצים ולטרוף בעדינות בעזרת מזלג. להוסיף ולערבב פנימה את החלב.
להוסיף את תערובת הנוזלים לתערובת הקמח ולערבב עם כף עץ רק עד שמתאחד. לקפל פנימה את שברי האוריאו.
לצקת בצורה שווה בתבנית.
בקערת המיקסר להקציף את גבינת השמנת, אבקת סוכר ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה...
לצקת על תערובת החומה ובעזרת סכין לקפל מעט פנימה לאפקט שיש.
לקשט במעט אוריאו שנותרו.
לאפות 24 - 28 דקות עד שקיסם יוצא יבש. לצנן לחלוטין. לחתוך לריבועים ולהגיש.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה