יום רביעי, 21 בספטמבר 2011

פרגיות בבישול איטי


יש תקופות שפשוט אין זמן. עבודה מרובה, משפחה, קניות של חגים, סידורים, עייפות, ישיבות,אירועים , עייפות ועוד עייפות. ואין זמן לארוחות מתוחכמות. אז קבלו מנה קלה, פשוטה וטעימה.

פרגיות בבישול איטי

6 נתחי פרגיות, נקיות מעור ושומן
1/4 כוס קטשופ (רצוי היינז)
1/4 כוס דבש
1/4 כוס סויה
4-5 שיני שום כתושים
3-5 פלפל שאטה יבש (לא חובה)

לערבב יחד את השום, קטשופ, סויה ודבש.
להניח בסיר בישול איטי את הפרגיות ולשפוך מעל את הפרגיות.
להפעיל על חום מקסימלי כ-4 עד 5 שעות.



אורז עם בצל וגזר
1 בצל קצוץ
2 גזרים מגוררים על פומפיה גסה
1 כוס אורז
2 כוסות מים
מלח ופלפל


לטגן את הבצל במעט שמן על להבה בינונית עד שקיפות.
להוסיף את הגזר ולערבב כשתי דקות.
להוסיף אורז ולטגן מעט.
לשפוך פנימה את המים ולתבל. להביא לרתיחה ולכסות.
להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 30 דקות.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה