יום חמישי, 3 בנובמבר 2011

כדורי בראוניז



במקום זר פרחים לשבת - קבלו זר בראוניז.
את הבראוניז אופים, מקררים, מכדררים, מקררים שוב ומצפים. זה הכל.
דורש מעט סבלנות, קצת מיומנות אבל בסופו של דבר הפינוק אמיתי וכדאי.
ניתן להשתמש בכל מתכון של בראוניז אני השתמשתי במתכון הזה:

פאדג' בראוניז
150 גרם חמאה
60 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
1/4 כוס + 2 כפות קקאו משובח
2 כוסות סוכר
3 ביצים
1/21 כפיות וניל
1 כוס קמח

מקלות של סוככריות (ניתן לרכוש בחנויות המתמחות)
300 גרם שוקולד מריר

בסיר על להבה נמוכה להמיס את החמאה והשוקולד.
להסיר מהאש ולהוסיף את הקקאו, הסוכר, הוניל והביצים. לערבב היטב.
בעזרת כף עץ לערבב פנימה את הקמח.
לשמן ולרפד תבנית אפיה מרובעת.
לאפות בחום בינוני כ- 35 דקות עד שהבצק מתחיל להפרד מהדפנות.

לצנן לחלוטין.

לגלגל כדורים בגודל פינג פונג ולנעוץ מקל. להכניס למקרר לפחות ל- 8 שעות.
לאחר צינון במקרר להמיס שוקולד על באן מרי.
להכניס כל כדור לשוקולד המומס ולפזר סוכריות.

סה"כ די פשוט.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה