יום רביעי, 23 בנובמבר 2011

פנצילין יהודי

או במילים אחרות - אני חולה :-(
ככה אני מתחילה את החורף. שוס של שפעת. הגוף כואב, העיניים דומעות וקשה לצאת מהמיטה.
שלא לדבר על התיאבון שלא קיים.
אבל אין כמו מרק כשחולים. ועדיף מרק עוף, כי לא סתם קוראים לו הפנצילין היהודי.
את המרק הזה הכינו לי בהרבה אהבה ורואים :-)
במקום זר פרחים קיבלתי לבבות גזר, לבבות קישוא והמון בריאות.


מרק עוף
3 כרעיים
4-5 גזרים, פרוסים
צרור עלי סלרי
צרור פטרוזיליה
1 כרשה, פרוס
3-4 קישואים, פרוסים
** אפשר להוסיף תפוחי אדמה / בטטה - אני לא אוהבת
מלח, פלפל, קמצוץ כורכום (לצבע)
מים

לבשל את העוף במים לכדי כיסוי כחצי שעה. לכפות את הקצף.
להוסיף את הירקות ולבשל כשעה.
להוציא את עלי הסלרי והפטרוזיליה.
לפרק את חתיכות העוף מהעצם ולהחזיר למרק.

להגיש בהרבה אהבה.

מי גנבה לי את הפוך?? מיצי שלנו!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה