יום שבת, 31 בדצמבר 2011

שנה חדשה בפתח - ושנת 2012 תהיה נפלאה!!


אז מה היה לנו ב- 2011?
אהבה, התרגשות, אכזבה וכאב לב.
התפכחות והתעוררות ובוקר חדש עם אהבה חדשה ומפרגנת.
ילדים מדהימים!
בריאות (טפו, טפו, טפו)
פרנסה
הרבה שמחות (חמסה, חמסה, חמסה)
חברים, חברות
משפחה ופרגון. הרבה פרגון.
וכיאה לבלוג אוכל - הרבה אוכל, יצירתיות ואכלנים :-)
מאחלת שהשנה תתחיל כפי שהיא מסתיימת - בהרבה אור, אהבה, בריאות והצלחה!
ולכולם - כל משפחתי, אהוביי, ידידיי וכל מי שאי פעם נגע בחיי - שפע של אור, שמחה, הבנה וצמיחה. היו מאושרים.



מאפינס לחגיגות- 2012

100 גרם שוקולד מריר
1/3 כוס קקאו
3/4 כוס נס קפה (מים רותחים + קפה)
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סודה לשתיה
6 כפות שמן קנולה
2 ביצים
2 כפות חומץ
1 כפית וניל איכותי

גנאש מוקצף:

250 גרם שוקולד לבו איכותי
1 שמנת מתוקה


להכניס לקערה את הקפה החם, שוקולד וקקאו ולערבב עד המסת השוקולד. להניח להתקרר כחצי שעה.
בקערה נפרדת לערבב את הקמח, סוכר, מלח, סודה.
להוסיף לתערובת השוקולד ביצים, שמן, חומץ ווניל ולערבב.
לערבב פנימה בעזרת כף עץ את תערובת הקמח ולערבב באיטיות עד שמתקבלת תערובת אחידה.

לרפד תבנית שקעים במנג'טים ולמלא כל מנג'ט ב- 3/4 כמות בלילה.
לאפות כ- 20 - 25 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שקיסם יוצא יבש.

בינתיים להכין את הגנאש. לחמם בסיר את השמנת המתוקה. כאשר מגיע לסף רתיחה לכבות ולהוסיף שוקולד לבן. לערבב היטב עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה.
לקרר על השיש עד טמפ' החדר.
להעביר לקערה נפרדת ולהקציף במהירות גבוהה עד תערובת אוורירית. להכניס לשק זילוף ולקשט כל מאפין.



LET THE PARTIES BEGIN!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה