יום שישי, 9 בדצמבר 2011

היין משתבח!!

היין משתבח, ללא ספק! וההתרגשות רבה. אחרי קרוב לחצי שנה טעמנו היום, שוב, בשפיה. והיין משובח. ללא ריחות לוואי, ללא חמיצות גבוהה ונראה שהכל מושלם!
השקעה של הרבה סבלנות ואהבה השתלמה. הכנו את המרלו המשובח ביותר בקבוצה, ללא ספק. שבוע הבא רק לבוא שוב ולבדוק בטעימה. 
נורא כייף. הנסיעה, העשיה כל התהליך פשוט מרגש!
 ותהליך השפיה....


הדמיג'ן, לפני

הדמיג'ן - אחרי




ומתכון לשבת, מאפינס עם צימוקים

1 כוס קוואקר
1 יוגורט
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
3/4 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
1 כפית וניל
1 כפית קינמון
2 ביצים
3/4 כוס סוכר חום
1/3 כוס שמן
1 כוס צימוקים

לערבב בקערה את הקמח, סודה, אבקת אפיה, קינמון ומלח.
בקערה נפרדת לערבב את הביצים וסוכר, להוסיף שמן ווניל.
להוסיף יוגורט וסוכר ולערבב פנימה את תערובת הקמח. כאשר התערובת אחידה לערבב פנימה את הצימוקים.
לרפד תבנית שקעים במנג'טים ולמלא בתערובת עד 3/4.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד הזהבה.


ושתהיה לנו שבת קסומה, שבת יפה, שבת מלאה באהבה. ויין :-)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה