יום ראשון, 18 בדצמבר 2011

מכורה לסוכריות גומי

מאז ומתמיד יש לי חולשה לסוכריות גומי. אם אני צריכה לקנות כמה לקישוט עוגות זה הופך מקניה של "כמה" לקניה של המון. לא יכולה לאכול אחד....

אז כשראיתי את הפוסט של גלית המוכשרת מנמשים, לא יכולתי לעמוד בפיתוי. כל החומרים נמצאים בבית, ואפילו תבניות סיליקון שנקנו לפני שנים באיקאה.

העשיה פשוטה. ורק כרוכה בסבלנות.

גלית ממליצה לבשל כ- 15 דקות. אני המשכתי לפחות 20 דקות בישול - ויש הבדל. הסוכריות קשות מעט יותר ונוח יותר להוציא מהתבנית.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה