יום שישי, 23 בדצמבר 2011

גם אותי סנטה ביקר!!

אווירת הקריסמס נדבק בכולנו. ואם נטייל קצת באזור הוואדי, ונבקר בשעות של חגיגות ה"חג של החגים" (למרות הצפיפות) נרגיש לרגע שאנחנו בקפיצה קטנה לחו"ל. הבתים המוארים, הקישוטים בחלונות הראווה ועצי האשוח המהבהבים בכל הבתים נותן הרגשה קסומה של חו"ל.

החיידק דבק גם בי, וקצת יצירתיות יש גם לי עצי אשוח מנצנצים ואפילו סנטה קטן (ביקור קטן בקרית אליעזר מספק את כל קישוטי החג)

עצי אשוח ממרנג
2 חלבונים, בטמפ' החדר
3/4 כוס סוכר דק
1/4 כפית קרם אוף טרטר
צבע מאכל ירוק
סוכריות צבעוניות
נצנצים (לא חובה)

להקציף את החלבונים במהירות גבוהה עד קבלת קצף. להוסיף בהדרגה את הסוכר וקרם אוף טרטר.
לקראת סוף ההקצפה להוסיף מעט צבעי מאכל ירוק. חשוב שצבע המאכל יהיה איכותי מסוג של ג'ל שניתן לרכוש בחנויות מתמחות.
להכניס את הקצף בעדינות לשק זילוף ולזלף בצורה סיבובית את ה"עצים" על תבנית מרופדת בנייר אפיה. לקשט בסוכריות ונצנצנים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 75 כשעה. המרנג מוכן כאשר ניתק בקלות מהנייר אפיה.




ולחברים שלי שאכן כן חוגגים את חג המולד - MERRY CHRISTMAS!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה