יום רביעי, 28 בדצמבר 2011

פאי תפוחים. בקטנה

מיני פאי תפוחים
2/3 2 כוסות קמח
3/4 קופסא גבינת שמנת
2 חלמונים
200 גרם חמאה

להכניס הכל למעבד ולעבד עד קבלת מרקם פירורי. ללוש מעט לקבלת בצק. לקחת כדורים מהבצק ולרפד תבניות פאי קטנות. לאפסן בהמקרר עד שהמילוי מוכן.

מילוי:
3-4 תפוחים, אני שמתי גאלה
1/2 כוס סוכר
2 כפות קמח
1/4 כפית קינמון
1/8 כפית אגוז מוסקט מגורד
מיץ מחצי לימון

לקלף את התפוחים ולקצוץ לקוביות קטנות. לערבב עם שאר המרכיבים.
למלא כל תבנית פאי.

ציפוי:
1/2 כוס קמח
1/4 כוס סוכר חום
100 גרם חמאה
1 כפית קנמון

לעבד במעבד מזון עם להב פלדה עד קבלת תערובת פירורית.
לפזר על כל פאי.
בתנור שחומם מראש יש לאפות כ- 25 דקות עד שהבצק מזהיב.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה