יום ראשון, 11 בדצמבר 2011

פיצה פאפס Pizza Puffs

פיתה בקטנה. בלי הבצק, ההתפחות והבלאגן. נישנוש קל מול דרבי חיפאי (סוף סוף קצת נחת מהאדומים), ומשחק של בארסה אהובתנו.
קליל ומהיר ונטרף בקלות. מנסיון אמש מתאים עם בירה (הגברים) או יין (הנשים)

פיצה פאפס
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס חלב
1 ביצה
1 כוס גבינה צהובה מרוסקת (שמתי מה זהיה - עמק, צ'דר ופרמזן)
1/3 כוס נקניק פפרוני חתוך לקוביות קטנות
בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל שחור (או תערובת עשבי תיבול איטלקיים)

לערבב הכל יחד בקערה. לשמן תבנית שקעים (אני השתמשתי בסיליקון ולכן לא היה צורך בשימון - רק ריסוס קל של פאם). למלא לגובה 2/3 . לאפות בחום גבוהה עד כ- 15 דקות.


שיר נוגע ומקסים. התחברתי והתאהבתי במילים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה