יום ראשון, 22 בינואר 2012

I Love You!


יש דברים שהולכים יחד, באופן טבעי. שמפניה ותותים. נקניקיות וקטשופ. וויסקי וקרח. מיקי ומיני. במבי ות'מפר. כזהו החמאת בוטנים ושוקולד. שילוב מנצח. נקודה.

בראוניז חמאת בוטנים ושוקולד:
100 גרם שוקולד איכותי
2/3 כוס קמח
1/2 כפית א. אפיה
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
2 כפיות וניל
115 גרם שוקולד צ'יפס איכותי

לתערובת חמאת הבוטנים
1 חבילה גבינת שמנת
1/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 כף חלב
1 כפית וניל

לחמם תנור לחום בינוני.
לשמן תבנית מרובעת ולרפד בנייר אפיה.
להמיס בסיר על באן מרי (או במיקרו) את החמאה והשוקולד, להוסיף את הסוכר והוניל. לצנן מעט. לערבב פנימה את הביצים עד קבלת תערובת חלקה.
להוסיף תוך ערבוב עדין את הקמח, א. אפיה ומלח. להוסיף שוקולד צ'יפס.
לצקת  לתוך תבנית האפיה.

לערבל בקערה את כל מרכיבי תערובת חמאת הבוטנים. לצקת מעל תערובת השוקולד ובעזרת סכין ליצור אפקט של שיש.
לאפות 30 - 40 דקות, כאשר קיסם יוצא יבש. להמנע מאפית יתר!




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה