יום שישי, 17 בפברואר 2012

חומוס עם בשר


אז רגע לפני שעולים למטוס לחופשה הנחשקת באיטליה הנפלאה - העם (המשפחה) ביקש חומוס עם בשר.
מנה נעימה, טובה יותר מכל חומוסיה וכל כך מתאימה ליום שבו הסופה משתוללת לה בחוץ. אל תפחדו להכין פלאפל. היא יוצאת פריכה ונפלאה. 
את המתכון לחומוס ולפלאפל ניתן למצוא בבלוג


בשר לחומוס
500 גרם בשר טחון מאיכות טובה מעורבבת עם מעט שומן כבש (לבקש מהקצה לטחון יחד)
1 בצל קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
חופן פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
מלח, פלפל
1 כפית כמון

לטגן את הבצל בשמן זית. כאשר מזהיב להוסיף שום קצוץ. להוסיף את הבשר ולפורר היטב. כאשר הבשר משחים להוסיף תיבול ובסוף את הפטרוזיליה.
לקשט בחופן צנוברים קלויים.
להגיש מעל צלחת עם חומוס.


ושתהיה שבת נפלאה. חוויות קולינאריות איטלקיות - בקרוב :-)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה