יום שלישי, 13 במרץ 2012

ויוה למקסיקו - טורטיות תוצרת בית

מאז ומעולם יש לי חיבה לטעמים המקסיקניים. בדרך כלל אנחנו ממהרים לחנויות המתמחות על מנת לקנות את המרכיבים. לא עוד. טורטיות הן דבר כל כך פשוט להכנה שלא תמצאו אותי מוציאה מחירים מופקעים על הפיתות המקסיקניות שהן טעימות פי מיליון מהקנויות. וכל כך, כל כך פשוטות להכנה!

את הטורטיה לוקחים ומניחים מילוי שרוצים ומגלגלים. זהו.

טורטיות:
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1 כף שמן זית
1 כוס מים רותחים (ורק מים רותחים)

לערבב בקערה את הקמח, מלח ושמן זית. להוסיף מים רותחים ולערבב בעזרת מזלג לבצק דביק מעט. להמתין מספר דקות עד שמעט מתקרר וללוש לבצק רך וגמיש.
לחמם מחבת טפלון ולחלק את הבצק לכדורים. לרדד כל כדור עם מעט מלח דק ככל שאפשר. להניח בתבנית עד שנותרות בועות ונקודות חומות. להפוך ולטגן בצד השני.

אנחנו מילאנו בגוואקומלי, פרגיות שהושרו במעט שמן זית ותערובת מקסיקנית צלויות על מחבת הפסים.
להגיש עם סלסה (שלא היתה לי כי שברתי את המעבד מזון. עוד מעבד מזון בחלקת מעבדי המזון הפרטי שלי בגן בעדן).








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה