יום חמישי, 17 במאי 2012

ועוד מנה לשבועות


ממרח עגבניות מיובשות עם פסטו, מעדן אמיתי. שילוב של חמצמץ, מתקתק ומלוח. צבעוני ומרהיב. לצד לחם ביתי או קרקרים וירקות - ללא ספק יקשט את שולחן החג.


ממרח עגבניות מיובשות עם פסטו
1 כוס פסטו ביתי (ורק ביתי)
2/3 2 חבילות גבינת שמנת נפוליאון
1/4 כוס פרמזן מגורד
1/3 1 כוס עגבניות מיובשות בשמן זית
1/4 כוס רסק עגבניות
170 גרם חמאה

לקצוץ את העגבניות במעבד מזון ולהוסיף את הרסק עגבניות. להוסיף 1/3 חבילה גבינת שמנת.
להקציף יחד במערבל את הגבינה והחמאה עד התאחדות התערובת. לערבב פנימה את גבינת הפרמזן.
לתבל במעט מלח ופלפל שחור.
לרסס קערה בינונית בספריי שמן ולרפד בניילון נצמד ולהשאיר נספיק ניילון כדי שיהיה ניתן לאטום את הגבינה בסוף התהליך.

להניח שליש כמות תערובת גבינה בקערה, מעליה תערובת העגבניות, 1/3 תערובת גבינה, תערובת פסטו ואת יתרת הגבינה. לסגור בניילון נצמד ולאפסן במקרר ליממה.

להפוך על קערת הגשה.




ולזכרה של מלכת הדיסקו, שנפטרה הערב, והנעימה לי את שנות הטיפשעשרה על רחבת הריקודים....דונה סאמר.


So let's dance the last dance
Let's dance the last dance
Let's dance this last dance tonight



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה